Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 34 common:people_all_forms

Спортивно-розважальна програма «Свята Покрова»

Date: 16 жовтня 2018 о 12:48
249 views

12 жовтня в опорному закладі «Малівська ЗОШ І – ІІІ ст.» відбулася спортивно-розважальна програма «Свята Покрова». Цього дня ми з вдячністю і вірою приймаємо заступництво і клопотання за нас Пресвятої Діви Марії перед Богом, згадуємо історичні події давнини і молимось за мирне небо сучасності.

День захисника України – свято, що відзначається в Україні 14 жовтня в день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем українського козацтва.

Свято Покрови було найбільшим святом для козаків. Цього дня у них відбувалися вибори нового отамана. Для нас, українців, це світо християнське і національне, це боротьба українського народу за право бути вільними, воно символізує зв’язок поколінь, невмирущих героїчних традицій нашого народу.

12 жовтня в опорному закладі «Малівська ЗОШ І – ІІІ ст.» відбулася спортивно-розважальна програма «Свята Покрова». Цього дня ми з вдячністю і вірою приймаємо заступництво і клопотання за нас Пресвятої Діви Марії перед Богом, згадуємо історичні події давнини і молимось за мирне небо сучасності.

У спортивній залі школи зібрався учнівський колектив 8-11 класів. Свято розпочала ведуча Ціхоцька Марія (учениця 11 кл.) віршем «Україно, молюся за тебе!» Тут звучали розповіді про «козацьку Покрову – найдивніше з осінніх свят», що спонукало учнів замислитись над глибинною сутністю народних традицій; переконати дітей в необхідності берегти традиції, у яких втілюється самобутність українського народу.

З Днем захисника України дівчатка 8-го класу (Рацкевич Дарина, Мовчанюк Богдана, Котяй Анастасія, Колядич Наталія, Костюкевич Марія) привітали хлопчиків школи і подарували їм пісню «А ми бажаєм вам добра!».

«Немає жодного хлопчика в школі, який би не мріяв стати мужнім, хоробрим, надійним захисником Вітчизни. Адже солдат має бути дужим, спритним, кмітливим, винахідливим. Ми маємо впевнитися, що ви для цього готові, тому влаштуємо вам випробування» - звернулася до учнів класний керівник 11-го кл. Бурмака Євгенія Миколаївна.

Учнями 11-го класу була проведена цікава подорож у дивовижний світ чоловічої сили і краси, кмітливості і майстерності. В конкурсній програмі «Майбутній захисник» взяли участь команди хлопців 8, 9, 10 класів. Були проведені конкурси «Переправа», «Силачі», «Паперове авіа-шоу», «Швидкі сапери», «Секретний конверт», «Втеча з полону». З великим захопленням хлопці взяли участь у конкурсі «Танцювальний», де одному учаснику від команди потрібно було відтворити елементи танцю «Гопак». Танцюристи були неперевершені!

Гучні аплодисменти були адресовані учням 11-го класу у постановці сценки «Призовна комісія». У конкурсній програмі здобула перемогу команда хлопців 9-го класу.

Свято завершилося посмішками на обличчях, радістю в серцях учнів, що вселило надію вчителям, що в нашій школі ростуть майбутні надійні захисники Вітчизни.

Класний керівник 11-го класу

Бурмака Євгенія Миколаївна
Comments:
Only authorized users can leave comments.